Homie van zwarte bamboe

De Sarah's Homie is een veelzijdige tricot broek met een brede boord die op verschillende manier gedragen kan worden van rokje tot strapless jumpsuite. Gemaakt van super zachte en soepel vallend bamboe-viscose-tricot met een beetje elastan voor extra rek en vormbehoud. De Homie is er in twee lengte maten regular (71)  en long (78 cm)


Deze Homie was een Special edition en de extra stuks die ik liet maken om ruilen mogelijk te maken staan nu in de webwinkel.
In het najaar 2021 wordt er weer voorraad gemaakt in alle maten.

Sarah's Homie is een  superveelzijdige, mooie en praktische tricotbroek, waarbij in het ontwerp optimaal rekening is gehouden met de rondingen van dames van formaat.
 
  • Op de foto's zie je de verschillende draagmogelijkheden van de Homie, en dan vooral van de extra brede tailleband. Let op, deze special edition is er in het zwart, niet in de donkerpaars op de foto's.
  • De taille is net als bij de Sweeties aan de achterkant iets verhoogd zodat hij mooi recht zit en niet aan de achterkant afzakt.
  • De eniszins bootcutpijpen hebben geen binnenbeen-naad. Geen irritatie van stiksels dus en minder snel slijtage, want die onstaat vaak langs de naden. Nu met of zonder kantje langs te pijpen te bestellen.
  • De Special edition Homie is van bamboe viscose tricot gemaakt. Dit is een milievriendelijker versie van viscose omdat bamboe heel snel en met minder water groeit en ook bij het maken gaat het er beter aan toe. De stof is Gots en oeko- tex gecertificeerd. Iets dikker dan de viscose van de Homie almost black.
  • Naar beneden geklapt geeft de brede boord van een dubbele laag stof extra steun en stevigheid aan buik en rug. En ziet eruit als een rokje. Ook handig bij een net iets te kort shirt. 
  • Naar boven getrokken heb je een strapless jumpsuit.
  • De Homie heeft een klein zakje, dat is handig om bijv even je sleutels of wat kleingeld in te doen.
  • Wat niet op de foto’s te zien is, is een extra stelkoordje dat, afhankelijk van hoe je de boord draagt, aan de boven of onderkant zit, dus onder het elastieken randje. Hiermee kan de boord strakker gemaakt worden als dat gewenst is. Bijvoorbeeld bij een groot verschil in omvang van boven en onderwijdte in de strapless stand.

Materiaal: bamboe viscose, op verantwoorde wijze geproduceerd en OEKO-TEX100 gecertificeeerd. Dit laatste geldt voor alle stoffen die gebruikt worden en geeft de garantie dat er geen schadelijke stoffen in zitten.

Maten: L(40/46) regular, L(40/46) long, XL(48/52) regular, XXL(54/60) long
Er zijn twee pijp-lengtes: 71  of 78 cm. Meet dus je binnenbeenlengte (vanaf je lies tot op je enkelbotje) of een broek die je goed zit, voordat je een bestelling plaatst. Voor het bepalen van de L. XL of XXL maat kun je uitgaan van de Sweeties die je draagt.

Maat nog bepalen of lezen hoe je je binnenbeenlengte opmeet? Makkelijk met de maattabel
 
Gewicht 400,00 g
Prijs: €77,50

Opties

Maten & kleur
Aantal