over Sarah

Ik ben Sarah Notenboom, een ronde dame die het pijnlijke probleem van wrijving van de bovenbenen uit eigen ervaring kent. Net als het gebrek aan leuk en goed passend grote maten ondergoed.
 
Zoals veel dames met rondingen houd ik van mode en leuke kleding. En ik wil niet beperkt worden in het dragen van rokjes, jurkjes en wijde broeken.
Daarbij hoort naar mijn idee ondergoed dat wrijvings-ongemakken verhelpt én er leuk uit ziet. Dat was de reden om Sarah's Sweeties te beginnen.

Na mijn werk als stylist bij diverse bladen zoals Viva en Cosmopolitan en als hoofdredacteur van Big is Beautiful, was het tijd om een lang gekoesterde droom tot leven te brengen. Een eigen grote maten lingerie collectie die praktisch en mooi combineert.

In de zomer van 2008 maakte ik mijn eerste proefmodel. Na uitgebreid testen en de pasvorm aanpassen en het, met vallen en opstaan opzetten van een eigen bedrijf, is er sinds zomer 2010 de eigen webwinkel en collectie van Sarah's Sweeties.

Na al dat proefdragen ben ik zelf helemaal verslingerd geraakt aan de Sweeties. En ik hoop dat ze jou ook zullen bevallen en bevrijden van pijnlijke schurende bovenbenen en beperkingen in je kledingkeuze.

Sinds najaar 2016 heb ik beenmode aan het assortiment toegevoegd. Sarah's sokkies & panties. Deze zijn niet zelf ontworpen. Er zit wel mijn inmiddels grote kennis over pasvorm van kleding rond heupen, buik en benen achter. Een testpanel met verschillende breedte- en lengtematen variërend van maat 40 t/m 56 hebben heel veel beenmode gepast en beoordeeld op pasvorm, uiterlijk, afwerking en kwaliteit. Daar is een mooie basiscollectie panty's en sokken uitgerold. Met per product een duidelijke zelf ontwikkelde maattabel.

Heb je een tip of misschien een leuke ervaring die je met mij en anderen wilt delen? Laat je bericht achter in het gastenboek  Voor antwoorden op veel gestelde vragen klik hier Faq
Staat het antwoord op je vraag er niet bij stel dan je vraag via het contactformulier of mail naar info@sarahssweeties.nl