Gastenboek

Naam *
E-Mail * Het e-mail adres is niet zichtbaar op de site
Opmerking *
   

Voer de onderstaande karakters in:

Andere code proberen
De code is hoofdlettergevoelig en dient exact op deze manier ingevoerd te worden.
   

 Volgende pagina Volgende groep pagina's

Diana

26-05-2018 17:55

Weer helemaal blij! Het jurkje en sweetie pretty in black zojuist ontvangen. En ach sweetie 48 er ook maar bijbesteld. Ik ben inmiddels de tel kwijt van de jurkjes en de sweeties en dit zullen ook wel niet de laatste zijn.

Marieke

15-05-2018 15:01

Super blij met mijn broekjes, eindelijk weer rokjes en jurkjes dragen!! Inderdaad een perfecte pasvorm. Mijn tip is om ook één lager zomer model te maken.... tot 4 cm onder de navel ofzo... dan kan je het ook lekker dragen met een lage rok en blijft het luchtig!

Ans

10-05-2018 13:11

Alles weer keurig verzorgd geregeld.
Blij mee. Ga ik vast ook weer plezier van hebben. Tot een volgende keer.

Marieke

03-05-2018 09:21

Mijn sweetie donderdagavond besteld en zaterdagmiddag al bezorgd! Je kan merken dat het broekje ontworpen is door iemand met een vol figuur. Pasvorm is daardoor erg prettig. Hoge taille en voldoende ruimte om de bovenbenen waardoor er zowel in de taille en benen geen bobbels ontstaan. En het ziet er ook nog prachtig uit. Bijna zonde om onder je kleren te dragen. Helaas sloeg het weer opeens om zodat rokjesdag nog even op zit laat wachten. Ik hoop lang plezier te hebben van mijn mooie sweetie!

Liesbeth Westenberg

28-04-2018 14:09

De modalkatoenen basissokken in 2 kleuren donderdag besteld en vandaag (zat.) al ontvangen! Meteen aangetrokken natuurlijk: ze zitten heerlijk! Heel hartelijk bedankt, Sarah. Warme groet, Liesbeth

Marlies

28-04-2018 09:41

Juist eerste sweetie ontvangen. Kwaliteit is aangenaam om te voelen, zit goed hoog, De sweetie is voor mij, gezien in wat kortere benen heb, net iets te lang om onder een jurkje dat tot boven de knie komt te dragen. Ik ga het zelf wat korter maken.

Marjan

06-03-2018 16:16

Als nieuwe klant net mijn eerste bestelling gedaan, zeer goede service, berichtgeving en snelle bezorging. Erg mooi ingepakt.
Met name wil ik de maillot panty met katoen even benoemen. Zeer fijne maillot in een grote maat die ook echt fijn zit. Zakt niet af, knijpt niet in de liezen en is heerlijk warm. Staat super netjes onder dikkere winterjurkjes, een echte aanrader! Past zoals vermeld in de maattabel.

Geke

02-03-2018 11:04

Eindelijk de kniekousen gevonden waar ik al lang op zoek naar was. Zooo fijn. De kniekousen zitten goed hoog ( echt kniehoogte) en zakken niet af. Niet één enkele keer tijdens het dragen gedurende de hele dag. Dat is vaak irritant bij andere kniekousen, die wel afzakken. Ze zitten ook heerlijk warm en ook de voeten blijven warm. Ik heb ze gekocht tijdens de ijsperiode deze winter met -6 C. Dus goede test.Door het badstoffen voetbedje aan de binnenkant krijg je ook geen klamme voeten met warme schoenen. ( wat anders toch ook weer koude voeten geeft). het badstof zorgt voor goede "circulatie" vd warmte.Aanrader!!

Natascha

22-01-2018 15:36

Ik draag al jaren met veel plezier Sweeties. Ik heb er 1 met een patroon die nu zelfs in een museum te zien is, hoe leuk is dat?
Ik ben ook erg blij met het onderrokje en de jurkjes. Die laatste draag ik als onderjurk en dat bevalt heel goed. De sleevies zijn erg goed te combineren met mouwloze jurkjes of hemdjes. Als ik een en ander meeneem op vakantie komt het kreukvrij uit de koffer en is makkelijk op de hand te wassen.

De sweeties blijven, ook na veel wassen, goed. De katoenen varianten vind ik persoonlijk het fijnst als het heel warm is. Ik kan nu weer jurkjes dragen zónder pijn bij het lopen en dat is iets waar ik enorm blij mee ben. Dank je wel, Sarah!

Ben Dr ff Niet

28-11-2017 11:14

Net mij eerste sweetie ontvangen en wat staat het mooi!!!!! Echt een vlag op een modderschuit.