Gastenboek

Naam *
E-Mail * Het e-mail adres is niet zichtbaar op de site
Opmerking *
   

Voer de onderstaande karakters in:

Andere code proberen
De code is hoofdlettergevoelig en dient exact op deze manier ingevoerd te worden.
   

 Volgende pagina Volgende groep pagina's

Marjan

06-03-2018 16:16

Als nieuwe klant net mijn eerste bestelling gedaan, zeer goede service, berichtgeving en snelle bezorging. Erg mooi ingepakt.
Met name wil ik de maillot panty met katoen even benoemen. Zeer fijne maillot in een grote maat die ook echt fijn zit. Zakt niet af, knijpt niet in de liezen en is heerlijk warm. Staat super netjes onder dikkere winterjurkjes, een echte aanrader! Past zoals vermeld in de maattabel.

Geke

02-03-2018 11:04

Eindelijk de kniekousen gevonden waar ik al lang op zoek naar was. Zooo fijn. De kniekousen zitten goed hoog ( echt kniehoogte) en zakken niet af. Niet één enkele keer tijdens het dragen gedurende de hele dag. Dat is vaak irritant bij andere kniekousen, die wel afzakken. Ze zitten ook heerlijk warm en ook de voeten blijven warm. Ik heb ze gekocht tijdens de ijsperiode deze winter met -6 C. Dus goede test.Door het badstoffen voetbedje aan de binnenkant krijg je ook geen klamme voeten met warme schoenen. ( wat anders toch ook weer koude voeten geeft). het badstof zorgt voor goede "circulatie" vd warmte.Aanrader!!

Natascha

22-01-2018 15:36

Ik draag al jaren met veel plezier Sweeties. Ik heb er 1 met een patroon die nu zelfs in een museum te zien is, hoe leuk is dat?
Ik ben ook erg blij met het onderrokje en de jurkjes. Die laatste draag ik als onderjurk en dat bevalt heel goed. De sleevies zijn erg goed te combineren met mouwloze jurkjes of hemdjes. Als ik een en ander meeneem op vakantie komt het kreukvrij uit de koffer en is makkelijk op de hand te wassen.

De sweeties blijven, ook na veel wassen, goed. De katoenen varianten vind ik persoonlijk het fijnst als het heel warm is. Ik kan nu weer jurkjes dragen zónder pijn bij het lopen en dat is iets waar ik enorm blij mee ben. Dank je wel, Sarah!

Ben Dr ff Niet

28-11-2017 11:14

Net mij eerste sweetie ontvangen en wat staat het mooi!!!!! Echt een vlag op een modderschuit.

Eva Kleinbergen

16-11-2017 22:09

Hallo, Ik heb vandaag mijn bestelling ontvangen. Ben weer zeer tevreden.
De merino sokken zijn een droom. Hartelijk dank.

Petra Kolk

09-09-2017 12:55

Beste Sarah, Wat super om een artikel in Trouw te lezen vandaag over jouw webshop! En wat ziet de site er inderdaad geweldig uit! Veel succes en lieve groet, Petra en Jan Pieter

Astrid

30-08-2017 19:31

Zojuist mijn bestelling ontvangen en de sweeties gepast. Het zijn blijvertjes, hoor! Wat zitten die broekjes fijn!

José Goossens

30-08-2017 13:38

Hallo, zojuist mijn bestelling ontvangen. Super bedankt en complimenten voor berichtgeving en het vriendelijke contact. Was getipt door mijn schoondochter die ook zeer te reden is over de sweeties! Kan nu lekker jurkjes dragen op mijn vakantie.

anonymous-3121

19-08-2017 14:41

Net mijn eerste sweetie besteld. Ik hoop zoooo dat ik eindelijk de oplossing in huis krijg, zoveel broekies in de kast die niet voldeden.

Petra Lageman

18-08-2017 13:18

Ze zijn niet goedkoop, de sweeties. Maar ze zijn iedere cent waard. Wat zijn ze mooi! En wat zitten ze lekker! Ook zijn ze prachtig verpakt. Echt kleine cadeautjes.