Gastenboek

Naam *
E-Mail * Het e-mail adres is niet zichtbaar op de site
Opmerking *
   

Voer de onderstaande karakters in:

Andere code proberen
De code is hoofdlettergevoelig en dient exact op deze manier ingevoerd te worden.
   

 Volgende pagina Volgende groep pagina's

Sylvia

29-05-2020 08:10

Wat een superlekkere broekies 😀 voorheen droeg ik dunne microfiber halflange onderbroeken, maar die rolden steeds omlaag en waren erg warm. Deze sweeties zitten geweldig en ik ben er heel erg blij mee!

Ingrid

27-05-2020 18:37

Plok op de mat! Ja hoor daar zijn ze! Een zomerse roze voor mij en de zwarte ga ik zo naar mijn dochter brengen. Heerlijk weer jurkjes dragen zonder schuurplekken. En soms piept het kantje er onderuit. Altijd leuk😉

Erna

26-05-2020 22:43

Ik heb vorig jaar mijn eerste sweetie besteld, en ben helemaal verkocht, onderhand heb ik er verschillende. Goede kwaliteit, zacht, een fijn kantje, en lekker vrolijke motiefjes en kleurtjes! Na geregeld wassen, de sweetie blijft mooi. Pijpjes krullen niet op, en dat is met mijn lange benen heel fijn. Onder een jurkje zijn ze super, geen schurende bovenbenen,
En ook op de fiets met een rokje. Kortom, ik ben groot fan, en kan niet wachten op een nieuwe sweetie. Ik heb ook een paar jurkies, een mooie pasvorm, en fijn model!

Cindy

30-04-2020 21:05

Na wat zoeken naar iets aangenamers dan een hl strak corrigerend broekje kwam ik bij Sarah uit. Ze heeft niet alleen mooie broekjes (en welke kies je dan, er is zoveel keus...), maar is ook nog eens een heel betrokken vrouw, die de tijd neemt om te helpen bij het kiezen van de juiste maat. Ik heb nu 3 broekjes in 2 verschillende maten, maar ben er nog steeds niet voor 100% over uit welke nou de beste is, lastig zo'n lijf wat nt overal tussenin valt qua maat... ;-)

Wat ik wl weet (en dan heb ik mijn broekjes alleen nog maar gepast) is dat de kwaliteit echt goed is. Het zit mooi in elkaar, zachte stof, geen knellende delen (dus geen 'rollade-look') en geen kriebelende of prikkende draadjes of labeltjes, fijn!
En wat ik k weet: als ik cht zeker ben over de juiste maat acht ik de kans vrij groot dat er ng een paar komen, gewoon omdat ze zo fijn zijn... :-)

Ebi

23-04-2020 23:02

Een aantal jaren geleden heb ik een sweetie gekocht. Ik draag hem nog steeds met veel plezier en hij is nog steeds mooi. De kwaliteit is nauwelijks afgenomen maar het is tijd voor een nieuwe. Ik sta op het punt om weer een te kopen. Lekker weer een frisse sweetie!

Angelique

19-04-2020 16:05

Wat is ie weer fijn, deze sweetie limited edition :-) Donkerblauw met fijne bloemetjes en een mooie breed paars kant. Ik ben er dol op.
Super verzorgd weer zoals altijd. Mijn dijen zijn je weer dankbaar Sarah :-)

Jeth

11-04-2020 10:52

Met zoveel aandacht gemaakt en verzonden. De pasvorm is heel goed uitgedacht en kwaliteit van de stof is hoog. Eindelijk een goed katoenen broekje onder zomerjurkjes en wat een leuke stofjes en motieven, super vrouwelijk met het kantrandje en leuk accentje op de achterkant . Dankjewel Sarah!!! Ik kom zeker bij je terug en ga het doorgeven aan andere vrouwen met mooie billen/benen. ;-)

Marie-Jos

10-04-2020 15:35

De Sweeties zijn echt top! Ze kruipen niet op, zoals andere, ook dure broekjes wel doen. Heel blij mee, net als met de goede service van Sarah!

Antoanett

01-04-2020 12:09

Lieve Sarah, Ik heb per toeval ontdekt de Sweeties van U, maar wat een gelukkige ontdekking. Nu draag ik die ieder dag met zo veel plezier en comfort. Ben blij met ieder nieuwe model en trakteer ik mezelf regelmatig met de nieuwe Sweeties. Blijf a.u.b. ons verrassen. Groeten van Antoanett.

Bianca

29-02-2020 19:58

Na een jaar heb ik eindelijk sweeties gekocht. Die zitten echt super! Thanks, blij mee