Gastenboek: Leuk dat je hier komt kijken en wie weet wat schrijven. Heb je een vraag? Stuur dan een mailtje.

Naam *
E-Mail * Het e-mail adres is niet zichtbaar op de site
Opmerking *
   

Voer de onderstaande karakters in:

Andere code proberen
De code is hoofdlettergevoelig en dient exact op deze manier ingevoerd te worden.
   

 Volgende pagina Volgende groep pagina's

Danielle

17-06-2021 20:45

Rode sweetie van bamboe, geweldige stof! Deze zit echt heel fijn en prachtige kleur.❤

Marleen

08-06-2021 19:00

Tot ik vier jaar geleden Sweeties ontdekte, had ik weinig met zomerkleding. Rokken en jurken kon ik toch niet dragen. Nu wel! En met plezier. Vandaag twee nieuwe ontvangen. Ze zijn prachtig maar voor mij nog belangrijker: ze zitten heerlijk!

Franka

27-05-2021 12:32

Vandaag 27.05 mijn eerste sweetie ontvangen, en wat is ze 'lief' nu al fan er volgt snel meer blij ei

Geertje Tuin

01-05-2021 09:06

Twee haarbandjes ontvangen, appelgroen met witte stippen en marineblauw met witte bloemetjes. Eindelijk heb ik nu mooie haarbandjes. Tot nu toe knoopte ik sjaaltjes om m\'n hoofd. Maar deze zachte tricot stof zal veel lekkerder voelen en ze zullen beter blijven zitten. Dank je wel weer Sarah voor deze leuke \"bij\"producten!P.S.: Ik blijf de website in de gaten houden voor een jurk met sprekende rozenprint of (oker)geel met stippen. Daar hoop ik nog steeds op.

katinka

04-04-2021 11:25

Wat superleuk de rain blossom. Superblij met jurk en sweetie!!! Mooi cadeautje voor mezelf, nu ik ze in een maat kleiner aankan, dubbelblij dus. Ik kijk uit naar nog nieuwe printjes, al jaren al zo blij met de sweeties!

Pien Ankerman

02-04-2021 16:44

Al jaren ben ik fan! Van de eerste panterprint (die inmiddels al een paar keer gerepareerd is) tot de vlinders en de grijze ‘keurige’ variant. Geen zomer voorbij zonder Sweeties aan mij. (Of aan mijn Dij(-en) geen idee of dit al een bestaande slogan is, maar je mag m gebruiken lieve Saar. Dank voor je zorgzame keuzes van stoffen en randjes en nieuwigheden. Meer, meer meer! En elk jaar bestel ik weer.

Margo

06-03-2021 21:41

Ik ben blij met mijn homie!! Hij zit zalig. Ik vond het een dure broek, maar ben blij dat ik hem toch gekocht heb. Jammer dat er geen extraatje bij verpakt was, zoals was beloofd. Dat laatste daar ga ik even naar kijken.

g.tuin

15-01-2021 10:41

Wat zitten ze héérlijk, de sweeties! Ik gebruik ze ook als korte pyjamabroek. Lekker warm. Ik houd niet van die lange pijpen in bed; een sweetie onder m'n nachthemd is ideaal in de winter. Leuk ook, die haarbanden. Ik hoop dat de rozenprint terugkomt. En anders bestel ik een paar andere. Succes Sarah met je mooie producten! Groet, Geertje

petraschouw

17-10-2020 18:23

Hi Sarah, Bedankt weer voor je fijne snoeties! Ze zitten net zo lekker als je Sweeties.
Als we dan toch een mondkapjes op moeten dan maar een mooie! 😁. Komt er van #92 ook nog een snoetie? Groetjes, Petra

Helène Meurs

29-09-2020 08:35

Zo fijn om jurkjes te kunnen dragen met een mooie langere onderbroek. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over een jurk die op de fiets bv wat omhoog kruipt, want wat er dan te zien is, is zeker de moeite waard. Ik draag ze al jaren.