Gastenboek: Leuk dat je hier komt kijken en wie weet wat schrijven. Heb je een vraag? Stuur dan een mailtje.

Naam *
E-Mail * Het e-mail adres is niet zichtbaar op de site
Opmerking *
   

Voer de onderstaande karakters in:

Andere code proberen
De code is hoofdlettergevoelig en dient exact op deze manier ingevoerd te worden.
   

 Volgende pagina Volgende groep pagina's

imke

11-08-2022 14:15

Wat een verdriet, na 12 jaar een gat in mijn sweet!

Mirjam

02-08-2022 20:42

Na heel veel verschillende broekjes tegen schurende bovenbenen te hebben geprobeerd, had ik het al bijna opgegeven. Al deze broekjes kruipen bij het lopen omhoog. Dus dan maar geen leuke jurken. Toch als laatste poging een Sarahs sweetie besteld. En ik heb hem gevonden hoor: het broekje dat niet opkruipt, heerlijk zit en er ook nog eens leuk uit ziet! Ik ben een blij ei (en 2 jurken en 3 Sweeties rijker)!!

Anna

27-07-2022 23:28

Wat een verrassing! Ik kreeg mijn superleuk verpakte sweeties heel snel binnen. Ik vind de sweeties nog leuker in het echt. Ik ga er binnenkort nog een aantal bestellen. Ze zijn veel leuker dan de doorsnee zwarte, witte of huidskleurige onderbroeken met langere pijpjes.

Cocky

19-07-2022 11:16

Zag jullie website in de Libelle. Sweetie besteld. Wat een lief verpakt brievenbuspakketje!
Maat oké, draagcomfort prima. Ik voel me er gewoon heel bijzonder in en ga zeker meer bestellen in de toekomst. Dank je wel, groet van Cocky

Hanneke Van dorst

13-07-2022 20:04

Fantastische spullen om te dragen. Mijn complimenten voor het comfort de draagbaarheid maar bovenal voor de mooie pasvorm kleuren en patronen. Een groot verschil met de stijve ouderwetse uitstraling. Een maatje meer hoeft niet te betekenen saai en degelijk. Hoop nog heel lang te mogen genieten van jullie spullen.
Mvg Hanneke

Lize

11-07-2022 08:32

Hi Sarah, Wat een topproduct weer; het hempie! Zit als gegoten, heerlijk materiaal. Een donkerblauwe zou ik ook direct bestellen als je hem had. Verder dank voor je service en dank voor al het andere moois wat ik ooit bij je kocht. Ik heb zelfs nog dat fijne rode vest van wol. Homie, jurkje, sokken en natuurlijk de sweeties, allemaal mooie kwaliteit en goede pasvorm! Dankjewel

Hester

27-06-2022 07:16

Ik ben blij met je hempie maar nu in de zomer zou ik graag een lichte kleur hebben. Ga je deze nog in productie nemen? Die niet opvalt onder mijn kleurrijke shirts. Verder ben ik blij met alle sweeties die ik heb. Deze zitten heerlijk.

Sabine

24-06-2022 09:05

Beste Sarah, ik ben heel erg blij met de Sweeties die ik heb. Heb er nu 2. De eerste is al van jaren geleden, er zit nog een klein knoopje aan de achterkant. De tweede heb ik gisteren ontvangen. Ik vind het ontwerp perfect! Geen naden op plaatsen waar ook idd geen naden moeten zitten!!! Bedankt voor je perfecte ontwerp en ik hoop weer heel veel plezier te hebben van mijn tweede Sweetie!

Marjan

20-05-2022 11:19

Hoi Sarah, Jammer dat je nog steeds geen kleurige hempies hebt, alleen maar zwarte….
Zwart vind ik echt iets voor de winter, dus ik kijk reikhalzend uit naar de zomerse versie!
Groetjes Marjan🥴

Annie Derks-Scholten

25-02-2022 22:46

Ben heel blij met mijn duo sweeties. De verrassing is super leuk.