Homie van bamboe special edition tot 21 januari

Homie van bamboe special edition tot 21 januari
De Sarah's Homie maakt een come back in een geweldige bamboe viscose! Super zacht en soepel vallend en de stof is GOTS* gecertificeerd. Net als voorheen in twee lengte maten 71 en 78 cm (de pijpen zijn beide 2 cm korter dan bij de oude Homie).
*GOTS staat voor Global Organic Textile Standard en is een officieel en gecontroleerd keurmerk.

Deze Homie wordt een Special edition en wordt dus na bestelling gemaakt. Zo ben je dus verzekerd van een exemplaar. Mits het minimum aantal van 61* stuks gehaald wordt. Er is ook een maximum van 85 stuks voor de zwarte en 34 voor de rode Homie in bamboe viscose. Om het minimum aantal te bepalen tellen we de zwarte en rode bij elkaar op.

14 januari UPDATE: Het minimum aantal is ruimschoots gehaald dus de Homie 2.0 special edition gaat zeker door!

Extra's:
 • De Homie is alleen deze keer ook zonder kantje langs de onderkant van de pijpen te bestellen!
 • Twee kleuren zwart en rood. Het kant en stelkoord is bij beide kleuren passend bij de stof.
 • Bestel je tegelijk met deze Homie special edition een paar merinowollen huissokken, dan betaal je geen € 10,50 maar € 8,50 voor een paar. Ze staan voor deze prijs onderaan in het rijtje: Maten & kleuren op deze product pagina. De sokken worden tegelijk met de bestelde Homie opgestuurd.
*Als het minimum aantal van 61 stuks op 20 januari niet gehaald is, dan krijg je per omgaande je geld terug. Als het maximale aantal van 85 (zwart) of 34 (rood) eerder gehaald wordt dan sluit de besteltermijn eerder. De productie begint dan wel zoals gepland op 20 januari.

Zo werkt het:
• Bepaal en selecteer je maat en gteaal met iDEAL.
Bestellen kan t/m 21 januari 12:00 uur. Daarna gaan we meteen aan de slag met het produceren.
• Levertijd ongeveer vier weken na het sluiten van de besteltermijn.
• Door te bestellen wordt er een koopovereenkomst met betaal- en afnameverplichting aangegaan. Annuleren kan tot uiterlijk 18 januari.
• Er wordt in het zwart een klein aantal stuks extra gemaakt om eventueel te ruilen voor een andere maat. Omdat dit een voor jou persoonlijk gemaakt product is, kan de Homie Special edition alleen bij een door ons gemaakte productiefout geretourneerd worden.


Sarah's Homie is een  superveelzijdige, mooie en praktische tricotbroek, waarbij in het ontwerp optimaal rekening is gehouden met de rondingen van dames van formaat.
 • Op de foto's zie je de verschillende draagmogelijkheden van de Homie, en dan vooral van de extra brede tailleband. Let op, deze special edition is er in het zwart en rood, niet in de donkerpaars op de foto's.
 • De taille is net als bij de Sweeties aan de achterkant iets verhoogd zodat hij mooi recht zit en niet aan de achterkant afzakt.
 • De eniszins bootcutpijpen hebben geen binnenbeen-naad. Geen irritatie van stiksels dus en minder snel slijtage, want die onstaat vaak langs de naden. Nu met of zonder kantje langs te pijpen te bestellen.
 • De Special edition Homie is van bamboe viscose tricot gemaakt. Dit is een milievriendelijker versie van viscose omdat bamboe heel snel en met minder water groeit en ook bij het maken gaat het er beter aan toe. De stof is Gots en Oek- tex gecertificeerd. Iets dikker dan de viscose van de Homie almost black.
 • Naar beneden geklapt geeft de brede boord van een dubbele laag stof extra steun en stevigheid aan buik en rug. En ziet eruit als een rokje. Ook handig bij een net iets te kort shirt. 
 • Naar boven getrokken heb je een strapless jumpsuit.
 • De Homie heeft een klein zakje, dat is handig om bijv even je sleutels of wat kleingeld in te doen.
 • Wat niet op de foto’s te zien is, is een extra stelkoordje dat, afhankelijk van hoe je de boord draagt, aan de boven of onderkant zit, dus onder het elastieken randje. Hiermee kan de boord strakker gemaakt worden als dat gewenst is. Bijvoorbeeld bij een groot verschil in omvang van boven en onderwijdte in de strapless stand.

Materiaal: bamboe viscose GOTS (Global Organic Textile Standard) en OEKO-TEX100 gecertificeeerd. Dit laatste geldt voor alle stoffen die gebruikt worden en geeft de garantie dat er geen schadelijke stoffen in zitten.

De Homie is in drie maten te bestellen: L (40/44), XL (46/52), XXL (54/60). Elke maat is er in twee pijp-lengtes: 71  of 80 cm. Meet dus je binnenbeenlengte (vanaf je lies tot op je enkelbotje) voordat je een bestelling plaatst. Voor het bepalen van je maat kun je uitgaan van de maat van de Sweeties die je draagt.
Wil je je Homie zonder kantje? Zet dit dan in de opmerkingen tijdens het bestellen (lukt dit niet? bestel dan en stuur een mail dat je zonder kantje wilt). De pijp wordt met een zoom afgewerkt en is ongeveer 2 cm korter (69 of 76 cm) dan met het kantje. Aan jou de keus.

Maat nog bepalen of lezen hoe je je binnenbeenlengte opmeet? Makkelijk met de maattabel
 
Gewicht 400,00 g
Prijs: €74,50

Opties

Maten & kleur
Aantal