Homie zwarte bamboe, weer in alle maten!

Sarah's Homie is een veelzijdige tricot broek met een brede boord die op verschillende manier gedragen kan worden van rokje tot strapless jumpsuit. Gemaakt van super zachte en soepel vallend bamboe-viscose-tricot met een beetje elastan voor extra rek en vormbehoud. De Homie is er in twee lengte maten regular (71)  en long (78 cm)

De Homie in zwarte bamboe-tricot is er weer in alle maten!

Sarah's Homie is een  superveelzijdige, mooie en praktische tricotbroek, waarbij in het ontwerp optimaal rekening is gehouden met de rondingen van dames van formaat.
 
  • Op de foto's zie je een aantal verschillende draagmogelijkheden van de Homie, en dan vooral van de extra brede tailleband.
  • De taille is net als bij de Sweeties aan de achterkant iets verhoogd zodat hij mooi recht zit en niet in je bilnaad trekt.
  • De eniszins bootcutpijpen hebben geen binnenbeen-naad. Geen irritatie van stiksels dus en minder snel slijtage, want die onstaat vaak langs de naden.
  • In de zijnaad zit een zakje, handig om bijvoorbeeld even je sleutels of je mobiel in te doen.
  • Wat niet op de foto’s te zien is, is een extra elastisch stelkoordje aan de rand van de boord. Hiermee kan de boord strakker gemaakt worden als dat gewenst is. Bijvoorbeeld bij een groot verschil in omvang van boven en onderwijdte in de strapless stand.

Materiaal: bamboe-viscose, op verantwoorde wijze geproduceerd en OEKO-TEX100 gecertificeeerd. Dit laatste geldt voor alle stoffen die gebruikt worden en geeft de garantie dat er geen schadelijke stoffen in zitten.

Maten: L(40/46) regular, L(40/46) long, XL(48/52) regular, XL-long, XXL-regular, XXL(54/60) long
Er zijn twee pijp-lengtes: 71  of 78 cm. Meet dus je binnenbeenlengte (vanaf je lies tot op je enkelbotje) of een broek die je goed zit, voordat je een bestelling plaatst. Voor het bepalen van de L, XL of XXL maat kun je uitgaan van de Sweeties die je draagt.


Maat nog bepalen, of lezen hoe je je binnenbeenlengte opmeet? Makkelijk met uitleg bij de maattabel
 
  • Homies mogen binnen 14 dagen geruild of geretourneerd worden
  • Twijfel over de maat? Mail je maten en ik geef je persoonlijk advies info@sarahssweeties.nl

 
 
Gewicht 400,00 g
Prijs: €89,50

Opties

Maten & kleur
Aantal