nieuw! digitale cadeaubon

nieuw! digitale cadeaubon  
Ben je enthousiast over de Sweeties of een ander product en maak je graag een vriendin, je zus, moeder of een andere dierbare blij? Dan kun je nu de digitale cadeaubon kopen. De digitale cadeaubon wordt persoonlijk gemaakt met een tekst die je zelf doorgeeft. Dat kan in het 'opmerkingenveld' tijdens het bestellen of met een mail. De cadeaubon wordt na het personaliseren naar jou of de ontvanger gemaild.

Er is keus uit een ontwerp in twee verschillende kleuren.

plaatje van de digitale cadeaubon ontwerp in lichtroze. Twee medaillons met decoratief randje. Links komt het bedrag en de cadeaucode en in de rechter een persoonlijke tekst in hardroze op een donkergrijze achtergrond.

plaatje van de digitale cadeaubon ontwerp in hardroze. Twee medaillons met decoratief randje. Links komt het bedrag en de cadeaucode en in de rechter een persoonlijke tekst in hardroze op een donkergrijze achtergrond.
 
  • Het begin bedrag is € 10,- je maakt de keus voor het bedrag in het dropdownmenu.
  • Met de persoonlijke code wordt het tegoed geactiveerd.
  • Geen verzendkosten bij het afrekenen staat ophalen, maar de digitale cadeaubon wordt per e-mail verstuurd naar jou of de ontvanger.
  • Het opmerkingenveld voor de persoonlijke tekst staat op de pagina waar je de bestelling nog een keer nakijkt en afrekent.
  • Aankopen met de cadeaubon mogen natuurlijk net als bij directe aankoop geruild of geretourneerd worden. In dat laatste geval is de terugbetaling in een nieuwe code voor een volgende aankoop.
 
Gewicht 0,00 g
Prijs: €10,00

Opties

Bedragen
Aantal