90 denier superstretch panty (42 t/m 60)

Een van de bestsellers in het assortiment. Deze 90 denier panty heeft niet alleen extra veel rek in de lengte en omvang, maar ook extra ruimte op de bovenbenen en heupen. Ook zeer geschikt voor vrouwen met veel curves en lange benen.
 
  • Veel rek en super zacht microvezel materiaal
  • Brede tailleband die goed blijft zitten en niet knelt
  • Extra ruimte in het broekgedeelte en op de bovenbenen
  • Maar één naad aan de achterkant van het broekje
  • Ook de hele lange benen passen deze panty goed
  • Mooi dekkend en niet glanzend uiterlijk op het been

Net als alle beenmode uit de 'Selected for you by Sarah's Sweeties' collectie is de 90 denier superstrech panty getest op pasvorm, draagcomfort en kwaliteit.
Het Sarah's Sweeties beenmode-testteam zijn twaalf vrouwen met verschillende maten en posturen en een kritische blik. De testresultaten zijn verwerkt in de volgende matenrichtlijn:

overzicht van maten per verschillende lengte en omvang

K/G= korte/gemiddelde binnenbeenlengte (72-79 cm)
 L = lange binnenbeenlengte (80-90 cm)
 BBL = binnenbeenlengte (dit is de maximale BBL waarop is getest. Deze panty heeft lange benen en veel rek. Zijn jouw benen langer dan de geteste lengte? Dan kun je toch het maatadvies voor lange benen aanhouden)
 ZH = zithoogte (dit is de maximale ZH waarop is getest. Deze panty heeft een lang broek gedeelte en veel stretch ook hogere zithoogtes kunnen het maatadvies aanhouden dat bij je maat hoort.)

Materiaal: 92% polyamide microvezel, 8% elastan

Bij de maattabel staat een duidelijke uitleg over het bepalen en opmeten van je maten.

Om lang plezier van je panty te hebben en je te helpen je panty optimaal te dragen is er een handig handleiding gemaakt en die vind je HIER online.

 
 
Gewicht 65,00 g
Prijs: €21,75

Opties

Maten
Aantal