tijdelijke special edition merinowollen huissokken zwart

tijdelijke special edition merinowollen huissokken zwart
 
Ze zijn even terug de heerlijk dikke, zachte en warme merionowollen huissokken.
Met een tijdelijke mogelijkheid om ze als special edition vooruit te bestellen. Bij een minmaal totaal aantal bestellingen van 5 paar per maat gaan ze door. Wordt dat niet gehaald dan krijg je meteen je geld terug! Bestel voor donderdag 29 september 9:00 uur, dan bestel ik de huis-sokkies speciaal voor jou! Je huis-sokkies worden maandag 3 oktober verstuurd. Grote en kleine bestellingen zijn welkom.
UPDATE: Het minimum aantal in maat 39-42 is gehaald, dus die huissokken worden zeker besteld! Heb je maat 38 dan past deze maat ook (is getest). Alleen als je echt kleinere voeten hebt dan is de maat 35-38 jouw ideale huissok.


Super comfortabel en zacht deze huissokken met wel 80% procent merinowol. En ook fijn in bijvoorbeeld regenlaarzen of op de motor. Op de foto is de boord twee keer omgeslagen in een laars draag ik de boord helemaal omhoog. een keer omslaan kan natuurlijk ook.

•    Merinowol kriebelt niet
•    Goede warmte-isolatie, ademend en zacht
•    Geen klamme voeten
•    Extra dik en badstof binnenkant, dus mega-zacht
•    De dubbel omgeslagen boord kan ook omhoog geslagen worden
•    Blijven lang fris
•    Heerlijk om bij Sarah’s Homie te dragen

Deze huissokken zijn niet getest door het testpanel wel door Sarah zelf. De voet voelt heerlijk zacht net als de boord die wel goed aansluitend zit en door het ribbreisel goed rekt.

Maten: 35/38, 39/42 dit product is uit de Selected for you by Sarah's Sweeties collectie en is nu even terug als special edition.
(NB deze sokken zijn van dezelfde fabrikant als de kniekousen en grote kans dat schoenmaat 43 de maat 39/42 dus ook past)

Materiaal: 80% merinowol, 18% polyamide, 2% elastan

Prijzen:
1 paar € 14,75
2 paar geen € 29,50 maar € 28,50

Wil je er extra warm en zacht bijzitten? Sarah's Homie de veelzijdige broek van bamboe-viscose combineert perfect met deze merinowollen huissokken.

 
 
Gewicht 60,01 g
Prijs: €14,75

Opties

Maten
Aantal