Schurende benen de oplossing

Schurende bovenbenen de oplossingen

Zodra de lente in aantocht is verschijnen de vragen over, schurende bovenbenen, plakkende dijen, wrijving van de dijen, weer op menig vrouwenforum en damesbladen en bloggers schrijven er ook steeds vaker over. Er wordt veel in stilte geleden en er worden goedbedoelde oplossingen tegen schurende bovenbenen aangedragen variërend van: geen rokjes dragen, of met een wielrenbroek of synthetische correctiebroek eronder, via babyolie en talkpoeder en zelfs het spuiten van deodorant op de super gevoelige huid van de binnenkant van de dijen. Ook afvallen en extra sporten worden vaak voorgesteld.
Maar of je bovenbenen aan de binnenkant langs elkaar schuren heeft meer met je bouw en de stand van de benen te maken. Extra oefeningen of wat kilootjes kwijt raken helpen misschien een beetje maar zijn bij de meeste vrouwen niet afdoende.
 

De oplossing tegen schurende bovenbenen: onderbroek met pijpjes

Ook de andere oplossingen hebben hun haken en ogen en bieden maar tijdelijk een oplossing van dat nare schuren van je huid. Die gedurende de dag telkens opnieuw aangebracht moet worden. Maar er is nu een definitieve oplossing tegen schurende bovenbenen namelijk Sarah's Sweeties. Onderbroeken met lange pijpjes van natuurlijk materialen (viscose of katoen tricot) dus luchtig in het dragen, zonder irriitrende naden en héél belangrijk ze zien er ook nog leuk uit. Eigenlijk een dames boxer met lange pijpjes. Neem maar eens een kijkje klik HIER

Of je  nu van een cleane sportieve stijl houdt [grijs mêlee, No nude please], of meer van stijlvolle elegantie [Pretty in black] Er is voor elke smaak een Sweetie. En naast de vaste kleuren zijn er regelmatig limited editions in vrolijke dessins en kleuren. Want als je een leuke jurk draagt wil je toch niet dat er een saaie grote witte oma onderbroek tevoorschijn piept!

 

collage van Sweeties onderbroek met pijpjes tegen schurende bovenbenen. De twee basiskleuren en zes Sweeties limited editions met verschillende dessins en kleuren.
 

Complete grote maten ondergoed collectie

Naast de Sweeties (slip met pijpjes) zijn er bijpassende (onder)jurkjes. Een aansluitend slip dress model en een a-lijn jurkje. Beide hebben een extra hoog uitgesneden armsgat om irritatie onder de oksel te voorkomen. Bovendien zie je dan je beha niet zitten. De jurkjes zijn met behabandjes te verstellen en zo goed passend te maken. Het nieuwe Hempie heeft naast deze voordelen nog een extra feature: borsten ondersteuning. Zo wordt Sarah's Sweeties een complete grote maten ondergoed collectie. Ik noem het bewust geen grote maten lingerie omdat er geen beha's in de collectie zitten. Maar de uitstraling doet natuurlijk wel meer aan lingerie denken.
 
collage van de zwarte Sweetie, jurkie, A-lijn jurkie en Hempie op de bovenste rij. Op de rij eronder, luipaard print jurkje, grijs mÍlee Sweetie en jurkje en Very Cherry print jurkje
 
Heb je nog twijfels? Kijk dan een eens in het gastenboek hoe vrouwen en meisjes die al een Sweetie dragen erover denken.
 

Zo verzorg je kapot geschuurde huid tussen je bovenbenen

Kom je hier als het leed al geschied is? Pak dan eerst de pijnlijke geïrriteerde huid aan. Dep na het douchen de huid zo droog mogelijk. Pas op met ruwe handoeken. Een föhn op een lauwwarme stand kan helpen. Smeer als de huid goed droog is de smet plek in met zinkzalf of calendulazalf. Zinkzalf droogt de huid een beetje uit en geeft een beschermend laagje. Calendulazalf helpt de wondjes sneller herstellen. Nu zou een Sweetie (dames onderbroek met pijpjes) al heel fijn zijn om aan te trekken. Maar als je die nog niet hebt dan kun je nog een beetje talkpoeder op je dijen doen en een aansluitende (pyjama) broek. Liefst van zachte katoenen of viscose tricot. Om verder de problemen van schurende benen of lies in de toekomst te  voorkomen zou je een Sweetie kunnen bestellen.