Sarah is op vakantie 2020

 
Praktische zaken tijdens mijn vakantie
Van 8 t/m 23 september neem ik vakantie. Deze keer geen buitenlandse reis, maar inspirerende creatieve workshops en op pad in eigen land. Tijdens mijn afwezigheid zijn de bestel- en verzendservice enigszins aangepast. Om alles voor jou zo soepel mogelijk te laten verlopen, zet ik het reilen en zeilen van de webwinkel tijdens mijn vakantie hieronder even op een rijtje.
 
Verzenddagen:
  • Maandag 14, 21 september
  • Woensdag: 9, 23 september (mits er voldoende bestellingen zijn)
  • Vrijdag: 11 september
  • Donderdag 17 september
Het is tijdens mijn vakantie niet mogelijk om bestelling af te halen bij Betty’s Boops Lingerie in Amsterdam.
 
Het assortiment
De webwinkel is gewoon geopend dus Sweeties, Jurkies en Sleevies kunnen normaal besteld worden. Ook de beenmode (daar wordt het nu langzaamaan het weer voor) is gewoon verkrijgbaar. Staat er tijdens het bestellen bij een maat dat die niet voorradig is? Dan is deze helaas op. Bij de basiskleuren zal dat in de meeste maten niet snel het geval zijn*. Bij de limited editions, zoals de Sweetie only-series, betekent het dat de voorraad niet opnieuw wordt aangevuld.
*Uitzonderingen zijn de Pretty in black-Sweetie in maat 54/56 en het A-lijn-jurkje in maat XL. Deze worden in oktober weer gemaakt.
 
Ruilen of retourneren
Wil je tussen 8 en 23 september een bestelling ruilen of retour sturen? Meld dit dan vast per mail, maar wacht nog met terugsturen. Als je wilt ruilen dan kun je wel al een nieuwe Sweetie bestellen. Na mijn vakantie ontvang ik de oude de Sweetie graag retour en krijg je het aankoopbedrag inclusief (een deel) van de verzendkosten terugbetaald. Natuurlijk wordt de bedenktermijn van veertien dagen verlengd tot na mijn vakantie.

Het vraagt even wat geduld van je, maar er zijn goede redenen om even te wachten met terugsturen. Zendingen passen niet altijd door de brievenbus en als een pakje langer dan een week bij een postservicepunt ligt, wordt het weer naar je teruggestuurd. Ook gaat er soms iets mis met bezorgen. Ik kan niet meteen handelen. Wacht dus alsjeblieft tot 23 september met terugsturen. Stuur je je bestelling toch terug tijdens mijn afwezigheid, dan is dat voor eigen risico.

Contact
Tijdens mijn vakantie lees en beantwoord ik geen mail en kijk ik ook niet op Facebook. De berichten die je straks ziet op de Sarah’s Sweeties Facebook-pagina, zijn van tevoren gemaakt en ingepland. Na de vakantie beantwoord ik natuurlijk weer je e-mails. Wil je een maatadvies? Kijk dan even op de pagina ‘Maat opnemen’. De antwoorden op veel vragen vind je ook op de pagina’s ‘FAQ’, ‘Verzenden & Betalen’ en ‘Ruilen & retour’.
 
Zo ben je weer helemaal op de hoogte. Ik wens je een hele goede maand. Wie weet krijgen we nog een mooie nazomer en komt er na mijn vakantie nog een fijne only Sweetie in de webwinkel om dat te vieren! Ik ga in ieder geval ook verder aan de slag met het nieuwe product dat we nu aan het testen zijn.