Maattabel Hempie & Jurkie almost black boobs-support

Om het een beetje overzichtelijk te houden maakte ik een aparte pagina om je te helpen de juiste maat van je Hempie en/of Jurkie met boobs-support te bepalen.
Pak er een centimeter bij en volg de instructies.
Onder het plaatje van de maattabel staan ook nog extra tips!
  • Het Hempie en het special edition Jurkie is echt gemaakt voor vrouwen met een grote cupmaat, heb je een kleinere cup dan in de maattabel staat? Dan past het hele Hempie/Jurkie je zeker, maar zal het bustestuk niet veel toegevoegde waarde hebben. Dan ben je misshien blijer met het reguliere Pretty in black Jurkie.
  • Ga alleen uit van je beha-maat als je regelmatig een nieuwe beha koopt bij een lingeriespeciaalzaak. Dan word je maat goed bepaald. Anders meet je de omvang van je borstkast onder je borsten.
  • De langere lengte is echt voor lange vrouwen met een lange rug, pakweg vanaf 1.78 en langer. Maar meet ook dan even de ruglengtes op. Je lengte kan ook in je benen zitten en dan is de regular een betere keus. Voor het Jurkie is je ruglengte voor de totale lengte minder van belang omdat het sowieso flink over je dijen valt. Het is wel een graadmeter voor het bustestuk en de schouderbandjes dat bij de long maten langer en dus groter is.
  • Ook de regular lengte is zo ontworpen dat het Hempie goed over de buik valt, ook als die heel rond is. Meet je ruglengte op en/of kijk waar de zijlengte op je lichaam valt. Als dat tot circa halverwege je heup is dan is die lang genoeg om over de buik én billen te vallen. Als je een te lange lengte kiest valt het Hempie niet mooi en wordt het geen Jurkie! Kies dan nu snel voor het Almost black Jurkie met boobs-support, dat kun je t/m 31 maart vooruitbestellen.
  • De zijlengtes van het Jurkie zijn ongeveer als volgt:
L 40 t/m 44 (zijlengtes: regular 76,5 cm, long 80,5 cm)
XL 46 t/m 52, (zijlengtes: regular 79 cm, long 83 cm)
XXL 54 t/m 60 (zijlengtes: regular 82 cm, long 85 cm)
De zijlengtes worden gemeten vanaf onderkant armsgat tot aan onderkant van het kantje. De maten kunnen iets verschillen in het uiteindelijke patroon. Dat wordt aangepast als zeker is dat dit Jurkie met boobs-support er komt.

 
Plaatje van de maattabel van het Hempie. Als je het niet kunt lezen mail mij en ik help je met het uitzoeken van je maat.

Tips & service om de juiste maat van het Almost black Jurkie met boobs-support te kiezen
Omdat de special edition niet geretourneerd en beperkt geruild kan worden is het extra belangrijk om de goede maat te kiezen. Hieronder enkel tips.
 
  • Bepaal je maat aan de hand van de maattabel voor het Hempie. Het Hempie heeft hetzelfde buste-stuk als het Almost black Jurkie met boobs-support en ook de bandjes en hals zijn gelijk aan het Jurkie.
  • Bij twijfel: meet jezelf op, mail mij je maten en ik geef je persoonlijk advies. Welke maten je op moet meten, zie je iin de maattabel hierboven. Klik HIER om een al voorbereide mail te openen. Je hoeft alleen je maten nog in te vullen!.
  • Wil je echt helemaal zeker zijn van je maat? Bestel dan een Hempie. Dit mag je wel retour sturen binnen veertien dagen.
  • En last but not least: woon je in Amsterdam of ben je hier in de buurt? Neem even contact met mij op. Op afspraak kun je gezellig komen passen bij Betty’s Boops lingerie in De Pijp. Ik kom dan met een aantal Hempies in verschillende maten naar de winkel. En als ze tijd heeft, kijkt Beatriz aka de beha-fluisteraar ook nog even mee om je te helpen je perfecte maat te bepalen.