Instagram links

  plaatje van Sarah's Sweeties logo bovenaan pagina met Instagram links

Elke foto op deze Sarah's Sweeties link-in-bio Sweeties Instagram pagina staat voor een Instagram bericht.
Als je op de foto klikt dan kom je op de pagina van het product of artikel dat op Instagram gedeeld werd.
Zo kun je makkelijk bij de goede pagina komen, ook als het al een ouder bericht is dat je bekeek.
Als het om een product ging dat uitverkocht is dan blijft de foto staan, maar haal ik de link weg.

   Foto van Sweetie nr 126 donkerblauw met kleine wite en rode bloemetjes. Als je op de foto klikt kom je op de productpagina van deze Sweetie  Foto van rood jurkje met kleine witte stipjes. Je kwam hier via Instagram als je op de foto klikt kom je op de productpagina van deze limited edition.    
Foto van Sweetie only #124 wit met lichtblauwe ballpoint droedels. Je kwam hier via Instagram, als je op de foto klikt kom je bij de productpagina.  Foto van Sweetie only #119 turquoise ondergrond met rode, donkerblauwe met witte details hartjes erop. Je kwam hier via Instagram. Klik op de foto om op de productpagina te komen.

Foto van Sweetie only #116 een roze Sweetie met gele stipjes en schaduweffect. Als je op de foto klikt kom je op de productpagina. Je kwam hier via Instagram waar op 23 maart 2022 een bericht over deze fijne Sweetie geplaatst werd.   Foto van Jurkie Almost black met boobs-support special edition zoals het ook op Instagram staat. Met dezelfde teksten met tooelichting van de pluspunten. Klik op de foto en je komt op de productpagina met veel informatie en bestelknop.

foto van een Sweetie zakje met eronder een link naar het artikel over wat je allemaal met de zakjes kunt doen  foto van model met Homie en met link naar de pre sale van donkerblauwe Homie special edition  


Foto van aquagroene bamboe Sweetie only #115 met detail van het grijze kant en elastike en strikje. Klik op de foto en ga naar de productpagina met meer informatie        Foto van Sweetie only #114 die ook op Instagram staat. Klik op de foto en je komt bij de productpagina  Foto van Seetie only #113 die ook op Instagram staat. Klik op de foto en je komt op de bestelpagina van deze Sweetie wit met roze rozen.


Foto van Sweetie only #111 met multicolr hartjesprint. Deze foto staat op de instagram llinks in bio pagina en er zit een link onder om naar de productpagina te gaan.      Foto van Sweetie only #112 met perenprint. Deze foto staat op de instagram llinks in bio pagina en er zit een link onder om naar de productpagina te gaan. Foto van Sweetie only #109 luipaardprint rode ondergrond met roze en gele vlekjes. Klik op de foto om naar de productpagina te gaan. Deze Sweetie vond je via Instagram.   Foto van jurkie very cherry zoals dat ook in Instgram stond. Klik op de foto voor de link naar de productpagina.  Foto van de Sweeties only #101 en #102 in hetzelfde bloemen en stippen design in twee kleurvariaties. Klik op de foto om naar de productpagina te gaan.   

Foto van Sweetie only #103 rood met getekende rode bloemen. Klik op de foto om naar de productpagina te gaan met meer omschrijving. Je vond deze foto via Instagram.  Foto van Sweetie only #99 grijze ondergrond met print van parfumflesjes. Klik op de foto om naar de productpagina te gaan, met meer beshrijving. Je vond deze foto via Instagram.  

  

Foto van model dat grijze Sweetie en hemdje draagt met cijfertjes en strepen bij de delen van haar lichaam die op moet meten om je maat te bepalen. Als je op de foto klikt zit er een link naar het artikel over maten en meten onder.