panter panty 40 denier (42 t/m 52) nu in 2 kleuren

Zachte panty van 40 denier met all-over-bedrukking. Ga voor deze all-over panterprint met een fijne panterjurk of geef een effen outfit een fijn accent.
De nieuwe versie van deze panty heeft een wat kleiner patroon en is er in twee kleurvarianten. Zie de twee detail foto's. Binnenkort fotograferen we deze nieuwe fijnere print op de pop. Wil je een grotere print? Kijk dan naar de 90 denier superstretchpanty met luipaard print.

Wil je een bijpassende Sweetie? Er is nu een tijdelijke duo-actie van deze panty met de Sweetie Wild cats. Klik hier om die te bekijken.

Voordelen:
•    Ook zeer geschikt voor langere benen
•    Broekjes zit absoluut niet strak, fijn als je weinig druk op de buik verdraagt
•    Dunnere panty, maar door de bedrukking heel dekkend op het been
•    Heel zachte naden
•    Draagt heel fijn over een Sweetie, maar dat hoeft niet

 Dit product is voor Sarah’s Sweeties getest door een panel van elf vrouwen met verschillende maten en posturen. De testresultaten zijn verwerkt in de volgende matenrichtlijn:

maattabel panter panty pamela mann

K/G= korte/gemiddelde binnenbeenlengte (72-79 cm)
 L = lange binnenbeenlengte (80-90 cm)
 BBL = binnenbeenlengte (dit is de maximale BBL waarop is getest en de panty nog goed zat)
 ZH = zithoogte (dit is de maximale ZH waarop is getest is en de panty nog goed zat)

 Dit zei het testpanel:
 
‘De print is niet helemaal mijn smaak, maar wat zit de panty lekker zacht. Je voelt de taille helemaal niet zitten. Het is een wat dunnere panty, maar door de print is hij toch dekkend, heel fijn. Ook met mijn lengte benen zit deze panty goed. Ik draag deze graag met een Sweetie eronder. Wow, deze ga ik zeker vaak dragen.’

 Materiaal: 95% polyamide, 5% elastan

Bij de maattabel staat een duidelijke uitleg hoe je je maten bepaalt en opmeet.

Pas je dit product terwijl je maten afwijken van wat er in de richtlijn staat? Dan hoor ik het graag. Zo kan ik de maattabel nog verder verfijnen.

Als je kiest voor de zwart wit variant zie je in je winkelmandje een foto van de naturel variant. Dat kan een beetje verwarrend zijn. No worries, ik zie in je bestelling je keus voor de zwart wit variant staan en het staat ook onder het kopje: geselecteerde opties.
 
Gewicht 50,00 g
Prijs: €13,50

Opties

Maten
Aantal