kapotte huid schurende benen verzorgen

Kapotte huid na het dragen van een rokje?

Sterkte dat doet veel pijn. Ik weet hoe dat voelt, omdat ik zelf schurende bovenbenen heb, en zal je tips geven om de huid te verzorgen en het zo snel mogelijk te laten helen.
Neem een lauwwarme douche en spoel de huid zonder zeep te gebruiken af. Dep na het douchen de huid helemaal droog met een zachte handdoek. Niet wrijven, dat doet pijn en maakt het alleen maar erger. Om de huid echt goed droog te krijgen zonder pijn kun je een f÷hn op een lauwwarme stand gebruiken. Vergeet ook de liezen niet en de onderkant van de billen. Het is belangrijk dat de huid echt goed droog is om de zalf goed zijn werk te laten doen.
Smeer als de huid goed droog is de smet plek in met een flinke laag zinkzalf of calendulazalf. Beiden zijn bij de drogist te koop. Zinkzalf droogt de huid een beetje uit en geeft een beschermend laagje. Calendulazalf helpt de wondjes sneller herstellen.
Nu zou een Sweetie (
onderbroek met pijpjes) al heel fijn zijn om aan te trekken. Want je moet nu voorkomen dat de huid van je bovenbenen elkaar weer raakt. Maar als je die nog niet hebt dan kun je nog een beetje talkpoeder op je dijen doen en een aansluitende (pyjama) broek. Om deze pijnlijke ge´rriteerde huid van de bovenbenen en/of lies in de toekomst te  voorkomen zou je een Sweetie kunnen bestellen.

Sweetie onderbroek met pijpen  Sweetie onderboek met pijpen zwart
  Sweetie no nude please         Sweetie almost black