Sarah's homie almost black

We vonden nog enkele stuks van de Homie in Almost black. Nu echt de allerlaatste. Zit je maat er niet bij? Misschien nog wel bij de nieuwe zwarte bamboe Homie.

Sarah’s Homie! Een heerlijke loungebroek om in stijl mee op de bank te hangen, maar die ook gekleed genoeg is om de deur open te doen voor de postbode. Sarah testte de kwaliteit en draagbaarheid van de Homie anderhalf jaar lang zelf, en deed er zelfs yoga en buikdansen in. Het resultaat is een superveelzijdige, mooie en praktische tricotbroek, waarbij in het ontwerp natuurlijk optimaal rekening is gehouden met de rondingen van dames van formaat.

Op de foto's zie je de verschillende draagmogelijkheden van de Homie, en dan vooral van de extra brede tailleband.
De taille is net als bij de Sweeties aan de achterkant iets verhoogd zodat hij mooi recht zit en niet aan de achterkant afzakt.
De bootcutpijpen staan elegant bij stevige benen. En hebben geen binnenbeen-naad. Geen irritatie van stiksels dus en minder snel slijtage, want die onstaat vaak langs de naden.
Ik gebruik een vertrouwde stof van uitstekende kwaliteit, de viscose met elastan van de Almost black Sweetie (donkerpaars). Het eerste proefmodel van de Homie is zo’n anderhalf jaar getest en blijft uitstekend in vorm.
Wat niet op de foto’s te zien is, is een extra stelkoordje dat, afhankelijk van hoe je de boord draagt, aan de boven of onderkant zit, dus onder het elastieken randje. Hiermee kan de boord strakker gemaakt worden als dat gewenst is. Bijvoorbeeld bij een groot verschil in omvang van boven en onderwijdte in de strapless stand.
Naar beneden geklapt geeft de brede boord van een dubbele laag stof extra steun en stevigheid aan buik en rug. En ziet eruit als een rokje. Ook handig bij een net iets te kort shirt. 
De Homie heeft een klein zakje, dat is handig om bijv even je sleutels of wat kleingeld in te doen.

Materiaal: Viscose met elastan in de oude vaste Sweetie-kleur Almost black (donkerpaars).
Deze is nu vervangen voor een zwarte bamboe-viscose Homie.

De Homie Almost black is er nu nog in deze maten: L(40-44)-80 (long),  XXL(54-60)-73(regular)
Elke maat is er in twee pijp-lengtes: 73 of 80 cm. Meet dus je beenlengte (vanaf je lies tot net boven aan de grond)    voordat je een bestelling plaatst. Voor het bepalen van je maat kunje uitgaan van de maat van de Sweeties.


Maat nog bepalen? Makkelijk met de maattabel
 
 
Gewicht 400,00 g
Prijs: €69,50

Opties

Maten
Aantal